iPhone 7

През последните седмици започнаха да се появяват различни мнения за това какъв флагман ще предложи Apple през 2015 г. – едни смятат, че компанията ще продължи старата система, пускайки нов iPhone със сходен дизайн (6s), но с леки подобрения, други пък твърдят, че производителят ще представи директно iPhone 7. Ще трябва да почакаме до есента, за да разберем, но това не спира дизайнерите да създават различни концепции на следващия iPhone, а тази, която ще ви представим днес, е дело на Мартин Хаджек.

Основнята промяна, която ще видите, е в Home бутона, който е претъпял редизайн и вече е част от дисплея. Това е напълно изпълнимо. По-рано тази година Apple подаде патент, позволяващ интегрирането на сензор за пръстои отпечатъци под дисплея, който вероятно е послужил като основа за създаването на тази концепция.

Германският дизайнер е представил и по-интересна идея за логото на гърба на iPhone 7, което свети. Тази функция може да бъде включена или изключена от потребителите. За основа служи и сделката за придобиването на Linx от Applе, и новият iPhone е с комплект от две задни камери. Концепцията на Мартин Хаджек е създадена за германския технологичен блог ComputerBild.de.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS