Ако накарате един мъж да тръгне да си избира дрехи, най – вероятно ще ви погледне и ще се изсмее в лицето ви. Малцина са тези, които има желание, нерви и търпение да влизат от магазин в магазин, да чакат чинно пред съблекалнята, за да пробват десетки блузи, панталони, ризи или обувки. Не, това го може само една дама.

Ето защо когато представителите на силния пол избират своите тоалети, те предпочитат да го правят онлайн. Така, избирайки своите мъжки дрехи, те имат цялостна визия на това, което се предлага, харесват си модел и просто го слагат в кошницата. Лесно, бързо и удобно.

И тъй като мъжете колкото и да са нетърпеливи да обикалят магазините, си падат малко суетни, те знаят, че мястото, от което могат да купят най – изгодно качествени и разнообразни модели, е Dressmania.bg.

Онлайн магазинът съществува от 2008 г. и предлага качествени марки от европейски доставчици, предоставя високо ниво на обслужване и дава възможност на клиентите си не само да купят, но вече и да наемат дреха, която са си харесали.

Тук мъжете могат да си купят стилни сака, тениски и ризи, които да носят, както в офиса, така и в ежедневието, могат да изберат измежду десетки модели дънки и панталони или да се сдобият със спортни, ежедневни или официални обувки.

В студения сезон може да се сдобиете с топло яке, каквото е спортно яке Redbridge. То е направено от полиестер и силиконова вата и е изключително атрактивно яке с качулка и цветни ленти, с дебела силиконова подплата.

По – елегантните господа няма да останат безразлични към черно вталено кожено сако Men In Black. Материалът е еко кожа/ полиестер, с тънка вата. За спортните натури препоръчваме анорак в черно с висока яка с кариран десен и джобове, с който няма да усетите студа навън.

Господа, няма нужда да обикаляте магазините. Защото точният магазин е на няколко клика от вас.

Сподели
Предишна страницаЗнаете ли как и кога се появяват първите дамски и мъжки маратонки Nike?
Следваща страницаФизиците са открили петата сила в природата
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.