Apple не предлагат AirPods в цветове, различни от бялото. Но това не бива да ви спира, ако искате да речем черни безжични слушалки, произведени от Купертино. Просто ще трябва да се обърнете към компания, която прави т.нар. aftermarket painting [следпазарно боядисване; бел. превод].

Такъв тип услуги предлагат например специалистите от ColorWare, които се занимават с подобно нещо вече известно време. При тях можете да изберете един от 58 различни цвята за своите AirPods, като изборът е между плътни цветове, металик, лъскави и матирани. Дори можете да изберете различен цвят за всяка една слушалка, ако се чувствате диви.

Проблемът е, че ако искате AirPods, различни от стандартните бели, ще трябва да се изръсите 289 долара (специално при ColorWare). Това са 150 долара повече от пазарната цена на безжичните Apple слушалки. Ако пък желаете кутията им също да е боядисана, прибавете още 30 долара. За цялото това удоволствие ще трябва да изчакате шест седмици доставка, но на тази услуга поне можете да имате доверие.

Е, как ви се струват 319 долара за чифт цветни безжични AirPods слушалки, с боядисана кутия за съхраниение? Заслужава ли си боята 180 долара отгоре?

1 коментар

Comments are closed.