Samsung Galaxy Note 4

Появиха се първите шпионски снимки на Samsung Galaxy Note 4. Изображенията са чакани с нетърпение от всички фенове на мобилните технологии. Снимки на предстоящия Apple iPhone 6 изтекоха десетки пъти и почти не остана нито един неизвестен факт от новото устройство. Samsung обаче успяха да опазят в тайна външния вид на следващия Note. До сега …

samsung_galaxy_note_4_3

На пръв поглед устройството обединява дизайнерските елементи от Galaxy Note 3 и все още необявения Galaxy Alpha. Предният панел е издържан в типичния за Samsung стил и е почти идентичен с предишния Note. Задният панел отново изглежда изработен от пластмаса, която имитира кожа, но вече ги няма измислените „шевове“. Тук забелязваме и типични за последните смартфони на марката сензор за пулс.

Страничната лайсна е изработена от метел, но за разлика от много модели на Samsung ( Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 и др. ) тук най-вероятно е използван истинският материал, а не имитиращата го пластмаса. За това свидетелстват и две сиви линии в долната част на рамката, които вероятно служат за разделяне на антените вградени в рамката. Същото изпълнение имаме и при последните модели на Apple. В долната част стои и слотът за S-pen, един високоговорител и MicroUSB 3.0 порт.

samsung_galaxy_note_4_4

Дисплеят на Note 4, най-вероятно отново ще бъде с размер от 5.7 инча с QHD резолюция от 2560 х 1440 пиксела спрямо FullHD резолюцията на Note 3.

Очаква се Galaxy Note 4 да бъде представен по време на технологичното изложение IFA на 3-ти септември, а ще влезе в продажба от 15 септември.