Димитър Вълев е мениджър мобилни комуникации в LG България. Пред нашата камера той ни разказа доста за новия телефон на корейския гигант и малко за бъдещите планове на компанията.

ВИЖ ОЩЕ: КОЯ КАМЕРА Е ПО-ДОБРА: LG G FLEX 2 СРЕЩУ LG G3

Преди няколко дни ви запознахме с телефона в детайли и тествахме неговите най-отличителни белези в лицето на самолекуващия се гръб и способността му да се огъва. Направихме няколко теста на камерата и хардуера му, като финално останахме доволни от представянето на новия G Flex 2. Телефонът не показа сериозни недостатъци, а за сумата, която може да го намерите в момента на пазара, той е доста по за предпочитане, отколкото останалите флагмани. В крайна сметка, имайки предвид хардуерните параметри, изработка и качества на софтуера, по нищо не може да се каже, че това не е един достоен флагман.

[cquote]G Flex 2 е подходящ за хора, които искат иновации и са склонни да експериментират[/cquote]

Господин Вълев беше доста изчерпателен за новостите в този смартфон. Той го определи като апарат, който е подходящ за хора, които искат иновации и са склонни да експериментират. В крайна сметка всички искаме нещо иновативно, а LG остана една от малкото компании, които продължават да търсят наистина нещо различно и иновативно. Нещо, което не може да го намерите при конкурентите.

Разбира се, повече за G Flex 2 може да научите от нашето подробно ревю, което може да намерите тук.