Apple-iPhone-6-Picture-17

Миналата седмица Apple обяви финансовите си резултати за първото тримесечие на фискалната 2015 г., като за този период компанията е отчела рекордни приходи от 74.6 милиарда, а продадените iPhone-и възлизат на рекордната бройка от 74.5 милиона устройства. Джеф Гордън, старши мениджър на глобалните онлайн комуникации на HTC, поздрави американската компания за нейния успех в Twitter, но не порпусна да напише, че iPhone е „ужасно скучен“.

Виж още: OpenSignal е мащабен социален проект, който използва сензорите на смартфоните

Според Гордън смартфонът на Apple е „скучен, лесен избор“. В социалната мрежа той заяви, че един смартфон трябва да бъде по-уникален, по-личен и по-впечатляващ, когато се извади от джоба. Предполагаме, че според старши мениджъра на HTC One M8 отговаря напълно на това описание, а може би е визирал и неговия наследник One M9.

Screen Shot 2015-02-02 at 1.11.29 PM

Миналия месец Джеф Гордън каза, че портфолиото на HTC за 2015 г. ще бъде най-доброто до момента, като ще има „големи изненади“. Очакваме с нетърпение да видим новя флагман на тайванската компания, както и другите бъдещи устройства, които тя ще представи.

А вие съгласни ли сте с Джеф Гордън?