beyond1

Фейсбук отдавна вече не е само място за лично забавление и контакт с приятели. Невероятната експанзия на социалната мрежа я превърна в задължителна платформа и за всеки бизнес, независимо колко е голям – от най-мощните световни компании до кварталната пицария или фризьорски салон, всички използват възможностите на фейсбук да комуникират с клиентите си и да привлекат нови.

Само да присъстваш със страница във фейсбук обаче далеч не е достатъчно – трябва да познаваш добре спецификите и инструментите на платформата, за да можеш действително да извлечеш полза от нея. Точно с това знание разполагат специалистите по фейсбук маркетинг, затова и техните услуги стават все по-търсени. Ако тази област ви е интересна или предпочитате да не ангажирате външна компания да се грижи за присъствието на бизнеса ви в социалната мрежа, то един курс по фейсбук маркетинг ще ви бъде от изключителна полза.

Особеностите и тайните на най-популярната социална мрежа вече са толкова много, че е трудно да бъдат усвоени на кратък семинар или конференция – залива ви огромен обем информация, голяма част от която забравяте на следващия ден или срещате трудности как точно да я приложите на практика. Необходим е по-различен подход, какъвто прилага Beyond ID Studio – дигиталната агенция организира първия задълбочен курс по фейсбук маркетинг в България и заедно с тях сме подготвили специална изненада за всички читатели на SmartNews.

Курсът ще се проведе от 12 януари 2015 г. до 18 февруари 2015 г. и ще включва 12 лекции с детайлно обсъждане и практически упражнения. В програмата са предвидени по две двучасови лекции всяка седмица, така че да имате достатъчно време, за да усвоите всички важни знания постепенно, трайно и бързо, без да се чувствате объркани или затрупани от нова информация. Курсът ще обхване всичко, което трябва да знаете за фейсбук, за да можете да го превърнете в успешен инструмент за бизнеса си, като започне от А и Б, както се вижда от програмата му:

Ден 1: Фейсбук страници, профили и групи
Ден 2. Алгоритъм на фейсбук
Ден 3. Показатели и статистика – Facebook Insights
Ден 4. Фейсбук реклама (част 1)
Ден 5. Фейсбук реклама (част 2)
Ден 6. Фейсбук копирайтинг (част 1)
Ден 7. Фейсбук копирайтинг (част 2)
Ден 8. Фейсбук промоции (част 1)
Ден 9. Фейсбук промоции (част 2)
Ден 10. Кризи във фейсбук
Ден 11. Похвали във фейсбук
Ден 12. Фейсбук трикове, въпроси и отговори

Основен лектор е Бисер Вълов, основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio – експерт по дигитален маркетинг, чиито умения са добре познати и уважавани в професионалните среди. Своя принос за по-доброто разяснение на темите ще даде и гост-лекторът Иво Илиев, специалист в сферата на дигиталния маркетинг и комуникации, който от години поддържа популярен личен блог и видео блог, където споделя част от своя опит и практики в професионалната си област.

Не сме забравили, че ви обещахме специална изненада – ако искате да научите всичко най-важно за фейсбук, можете да пишете на academy@beyondidstudio.com и като читатели на SmartNews ще получите специални условия за регистрация и значителна отстъпка от таксата за участие в първия задълбочен курс по фейсбук маркетинг в България.