Много дълго чакахме, за да видим каквото и да е видео от продукцията на Зак Снайдър „Батман vs. Супермен: Зората на справедливостта“ (Batman v Superman: Dawn of Justice). Слуховете сочеха, че ще първи трейлър ще бъде пуснат преди Нова година, но това не се случи. И ето ни сега… Днес рано сутринта в Twitter Зак Снайдър обяви премиерата на първи трейлър към филма, която ще се състои в избрани IMAX зали в САЩ на 20 април.

След само четири дни някои щастливци ще могат да гледат видео от поредната продукция за Батман. Записванията стават през сайта на филма. Не се отчайвайте – тази новина дойде с кратко 21-секундно видео, което е нещо като тийзър за „Батман vs. Супермен: Зората на справедливостта“ и предстоящия трейлър. Него можете да видите по-долу. Да се надяваме, че след 20 април въпросният трейлър ще бъде наличен и в интернет, за да можем всички да го видим.

„Батман vs. Супермен: Зората на справедливостта“ дебютира на големия екран на 25 март 2016 г.. В главните роли ще видим Бен Афлек, Хенри Кавил, Джейсън Момоа, Гал Гадот, Джеси Айзенбърг и Джеръми Айрънс.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS